Velikonoční kuchyně a Zelený čtvrtek
Vážení hosté,
přijďte ochutnat naše velikonoční menu, které si můžete objednat přes aplikaci WebKredit nebo MobilKredit.
Studující a zaměstnanci Masarykovy univerzity chválí v menzách kvalitu jídel i velikost porcí, naopak nejdůležitějším faktorem, proč menzy nenavštěvují častěji, je podle nich příliš vysoká cena jídel. Takový závěr vyplynul z výsledků dotazníkového šetření o poskytovaných službách ve stravovacích zařízeních Masarykovy univerzity, které v průběhu listopadu uspořádala Studentská komora AS MU (SKAS).
Průzkumu se zúčastnilo 3 878 studujících a 759 zaměstnanců Masarykovy univerzity, což představuje zhruba 10 procent všech osob napříč MU.
„Z výsledků anonymního internetového dotazníku vyplynulo, že studentům nejvíce záleží na ceně jídel, a to ať už menzy navštěvují pravidelně, občas nebo vůbec. Naopak kvalitu jídla, velikost porcí a přívětivost personálu hodnotí ve svých odpovědích převážně pozitivně. Z možných změn většina dotázaných podpořila zúžení nabídky jídel na 4 druhy s cílem udržet jejich cenu na nižší hladině, a stejně tak možné omezení provozu menz s cílem snížit jejich ztrátovost,“ popsal člen SKAS Tomáš Vojtíšek.
Více informací najdete v zápisu ze zasedání Stravovací komise MU z 29. listopadu 2023 a v prezentaci.
Vážení hosté,
přijďte ochutnat naše velikonoční menu, které si můžete objednat přes aplikaci WebKredit nebo MobilKredit.
V rámci snahy o snižování environmentální zátěže tiskneme účtenky pouze na základě předchozího vyžádání. V souladu s platnou legislativou je doklad o zakoupení výrobku či služby dostupný také elektronicky ve Vašem stravovacím účtu (MobilKredit, WebKredit). Děkujeme, že s námi podporujete odpovědný přístup k životnímu prostředí.